skrattattacker


Gammal bild

Jag är verkligen övertrött, skrattar åt precis allting. Min familj tycker att jag har "allvarliga problem" men det har jag väl alltid? Hahahaha. Jag har jobbat 11-20 timmar två dagar i rad nu. Då blir man trött. Speciellt med tanke på vilket stressigt jobb jag har. Nu ska jag sova, imorgon ska jag ta ett snack med en killkompis och sedan hem till min baby Anna och mysa.
Vill ha halloween nu btw!
PUSS

An abundance of emotions

Jag kallar dem vinterdepressioner. De kommer alltid som olägligast och träffar alltid hårdast. Men jag är van. Faktum är att utan dem skulle det kännas ganska tomt. Jag har ju vuxit upp med dem. Nog för att jag skulle klara mig utan mörkret. Men på något underligt sätt har det blivit en del av mig. Jag kämpar inte ens emot längre. Det förvärrar bara. Och jag har ingen ork. Antingen går det över eller så går jag under. Och jag har kommit så långt att jag inte bryr mig om vilket längre.

Vad jag däremot bryr mig om och som är ohanterbart, är när jag märker att folk jag bryr mig om faller. Det gör ondare. Jag kan vara ganska självisk men när det kommer till den biten så är jag beredd att göra allt. Jag skulle kunna ta all smärta som existerar på denna jord om jag visste att det gjorde att de jag älskar fick vara lyckliga. Men jag kan inte. Jag kan inte göra något. Förlåt mig.



I Would like To Tell You This

Somewhere Between All Our Laughs, Long Talks, Stupid Little Fights And All Our Jokes, I Fell In Love.

jag vill vara som Kissie

Eller inte.
Nu har jag kommit hem igen. Ska ju jobba imorgon.
Blir lite deprimerad när jag tänker på hur många kontakter jag har förlorat och hur många band jag har klippt av. Jag låtsas som att det inte betyder någonting, att jag inte bryr mig. Men det gör jag, det är väl klart. Folk verkar tro att det enda jag är intresserad av är att festa, supa och knulla typ. Och det är så jävla fel bild av mig. Jag om någon älskar hemmakvällar, jag kan umgås med folk utan att göra något speciellt. Ändå känns det som att folk bara vill ha med mig när det är party. Varför? För att jag är roligare när jag är full? Trevligare? Hur som helst - det är alltid jag som får kontakta omgivningen när jag vill göra något, det är väldigt sällan omgivningen söker mig. Och det gör mig irriterad eller snarare... lite ledsen. Jag saknar vardagligt umgänge. Jag saknar att få känna mig omtyckt och uppskattad. Något alla människor behöver. Även vi som låtsas klara oss på egen hand. Så... Kändislivet kanske vore något för mig?


*
Är det för att jag är dålig på att visa uppskattning själv? I sådana fall bör alla som känner mig, umgås med mig och tom. pratar med mig få veta att ni betyder tusen gånger mer än ni tror. Eran närvaro lyser upp min dag. Ensam är inte stark. Det har jag lärt mig.

blue blue eyes


lider hungersnöd

Det är precis som det låter. Står skrivet?
Jag är hungrig! Piercade tungan i tisdags och har inte kunnat ätit annat än filmjölk/yoghurt sedan dess (pga. svullnaden). Mat är en av de viktigaste sakerna i mitt liv, så fort jag inte äter en redig frukost, lunch och middag plus mellanmål så rasar jag i vikt. Och med tanke på att mitt bmi ligger strax under 18 är det långt ifrån vad min kropp behöver. Men vad gör man?

Det är bara att vänta på att svullnaden lägger sig. Den här piercingen är den bästa jag gjort, så jag får ta och bita ihop. Wiiie :)

pussas


on the dark side

Jag måste erkänna något. Jag har problem. Ibland mår jag så otroligt dåligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ibland känns det som att jag stänger av allt utanför och försvinner in i mig själv. Och det gör ont.
   Jag kan gråta för de mest absurda sakerna. Gråta för ingenting. Idag har jag suttit och gråtit sedan imorse för att jag insett att jag inte kommer kunna skriva MVG-provet i matematik imorgon eftersom det ligger på eftermiddagen och då hinner jag inte till jobbet. Och jag kan knappast ringa chefen och säga att jag inte kommer pga. ett prov, det räknas inte som en giltig orsak. Och jag måste behålla mitt MVG. Har haft MVG i matematik sedan 8:an så jag vet ju att jag har de kunskaperna. Kunskaper som jag måste få visa även i år. Känner mig så otroligt hjälplös, för matematiken är det ämnet som är viktigast för mig. Kanske för att jag känner pressen att prestera lika bra som min pappas släkt har gjort under alla år. Alla är utbildade högskolelärare i grunden. Kanske för att jag redan som 6 åring arbetade med matematikuppgifter från årskurs 6.

Nu ska jag dra täcket över huvudet. Ikväll blir det i alla fall bio med mami. Flickan som lekte med elden *

på övertid

Trött trött och trött. Jag jobbade över idag. Hoppas de inte börjar ta det förgivet. Tänker knappast jobba till 8 varje lördag. Såhär ser det ut hos mig just nu:
Visst ser det lite äckligt ut? Sådär jag-tycker-synd-om-mig-själv äckligt.
Känner mig bara så otroligt ensam ikväll - det är ingen fest, ingen svarar och jag har ingen pojkvän att spendera sådana här kvällar med. MJ får trösta mig med sin röst nu, och mitt älskade naturgodis <3
Pussu

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Rubriken säger väl allt.
Och då var 1dol slut för ikväll. MOHAHA ;)


bimbo brud

Åk ut någon jävla gång då..!

paket och papper

Idag har jag varit och handlat presenter för jag har en supersöt vän som fyller år på måndag minsann :) Och stått och bråkat med inslagningspappret :( Jävla fitt-tejp! (ursäkta ordvalet) Dampade ett antal gånger (perfektionist) Jag hatar att slå in presenter, det blir aldrig tillräckligt fint ju..
Aja nu kan det inte bli bättre i alla fall, har gjort om 3 gånger hihi.

Nu ska jag sova
Puss på alla <3

skönhet

Vissa tjejer är bara så jävla snygga :O Tänkte lägga upp de tre vackraste som finns. Två supermodeller och en skådis hihi ^^

 

"Mini" Susanna Andén - det är typ endast därför jag handlar kläder på cubus :O



Kate Moss - har fan varit min idol sedan barnsben. Jag hatar folk som påstår att hon är en dålig förebild. Hon är naturligt tanig, lev med det! :) Hon om någon har fått mig att inse att man inte måste ha en kropp som en playboy brud för att vara sexig.

 
Kiera knightley - både otroligt vacker och bra skådis :) Älskar läpparna <3


Och ja jag vet att alla tre är smala och utan former. Precis som jag själv. Och jag älskar att det finns kändisar som är nöjda med sig själva och går ut med det istället för att göra bröstförstoringar osv. Man behöver inte ha F kupa för att vara sexig. Långt ifrån - det finns så mycket annat att titta på. Två av dessa är ju supermodeller - det säger ju en hel del om skönhet. Eller?
Känns bra att det finns andra där ute som har samma kroppstyp som en själv :) Man ska vara stolt över det man har! (eller inte har :D)

the end

Mamma - varför gjorde du det?!?!?!? VARFÖR?!! Jag förstår inte! Varför tappade du mig i golvet när jag var liten?!!!!!!!!!!!!!


Det var ett skämt.

the end

Mamma - varför gjorde du det?!?!?!? VARFÖR?!! Jag förstår inte! Varför tappade du mig i golvet när jag var liten?!!!!!!!!!!!!!

depressed

Myt 1 - Anledningen till varför jag stoppar karameller i munnen hela tiden är för att jag ska vänja mig vid känslan av att ha något i munnen pga. tungpiercingen. - Jag är en godisråtta.

Myt 2 - Anledningen till att jag slänger ur mig sexuellt laddade ord är för att jag inte tänker på något annat - Jag tänker mig bara inte för, enligt mig är det INGEN BIG DEAL. hihi.

Myt 3 - Anledningen till att jag gör lite udda saker är för att jag är rubbad - Nej det var ingen myt :O HOPPSAN.

Godnatt

problems backstage

Problemet med att plugga kvällen innan är att man verkligen måste vara fokuserad - annars är man körd. Man kan inte sitta inne och leka på facebook, eller sätta sig framför tv:n med en kopp thé. Och bara för att man är fullt medveten om detta så tar man extra många "pauser" och tappar fokusen helt. Men man får skylla sig själv, jag får skylla mig själv. På fredag är det deadline. Oavsett om jag är klar eller inte. Kommer jag inte längre idag får jag sitta hela torsdags natten. Det är ett faktum.

Men seriöst, vad har vetenskap med samhällskunskap att göra? Trodde de var motsatser till varandra. Och vem fan har kommit på idén om rapporter?

Nåja, plugga var det. Vad gör jag här inne egentligen. Nu kilar jag. NU. Vi får väl se om jag överlever.

Pusssi


beat it

Okej, jag erkänner: jag är jävligt less på att blogga. Ledsen. Jag tar mig aldrig tid. Känns inte som att jag har någon tid över. Eller snarare ingen ork. Men det är väl egentligen detsamma, eller hur?

Jag kan i alla fall uppdatera om tre saker:
1. I Fredags hade min söta vän Anna hyrt lokal där hon bor (utanför Uppsala) och det kom hyfsat mycket folk, skönt med annat än hemmafester som omväxling :) Dock drack jag alldeles för mycket av för många blandningar så jag fick en lätt alkoholförgiftning och blev hem skjutsad vid 2-tiden, efter att ha tuppat av helt (tusen tack till hon som körde hem mig, hon är en ängel) Låg sedan sjuk i två dagar, och blev tvungen att sjukamäla mig till jobbet på lördagen. (kunde inte ens stå på mina egna ben)

2. Jag ska (troligtvis nästa vecka) pierca tungan :D Vilket är något jag har velat göra sedan jag var 11(?) Och jag har ju alltid älskat piercingar så det blir en enkel match. Har sammanlagt haft 13 stycken :) Varav jag har gjort alla utom en själv med synålar. Jag är ingen vekling när det kommer till fysisk smärta, det är i alla fall säkert :D Och snart är det även november vilket innebär vadå? JUSTE att jag lägger mig i tatuerings stolen för första gången. Sjukt taggad :)

3. Jag börjar att tycka om mina kvällspass på måndagar, för jag arbetar med så sjukt sköna människor. För att inte tala om all sexuell spänning som uppstår mellan mig och kökspersonalen. (och cheferna) hihi :) Kan inte låta bli att flirta, de är ju män allihopa :)

SÅDÄR, nu behöver jag inte skriva på ett tag. Right?

Puss och natti

simpley the best


RSS 2.0