like a virgin







Fan vad jag är trött.
Lycky me - imorgon har jag sovmorgon till 10 :) I min värld är det mycket att hurra för. Jag jobbar till 22 imorgon kväll också, idag hoppade jag in mellan 17-21 fastän jag inte alls hade lust. Jag har en jäkligt bra anledning att ta mig ork - jag är vad man kallar: desperadoooooooooo.

Godnatt, dröm sött.

lolo and food

Så nu har skolan kommit igång och jag har inget att tillägga. Kul för dig tråkigt för mig. Enkelt. Det är bara att bita ihop. Vi visste ju att det här året skulle komma. Dessutom - hur illa kan det vara? Besvära er inte ens att svara på den frågan. Jag tar tillbaka det.

Im off (till kylskåpet främst)

something in your mouth



Jag är bäst, punkt slut :)


mitt kreativa jag

Jag köpte en väska i Gbg förra sommaren som jag förälskade mig i något brutalt, men naturligtvis hade jag sönder kedjan redan någon månad efter. Typiskt mig. Hur som helst så hade jag inte hjärta att slänga den så den har fått hänga i garderoben i ett år, tills det idag slog mig att jag har en liknande väska. Alltså klipp klipp och fram med symaskinen. Så lyckades jag byta den trasiga kedjan till den nya från den andra väskan. Förstår ni? Jag är kreativ. Synd bara att jag inte insåg det förrän nu. Fast bättre sent än aldrig säg :)



Min älskling, jag ska aldrig överge dig igen <3

ht 2009, here I come!



Japp, jag har laddat inför det kommande skolåret, nu är det värsta året framför en. Andra ring (jag ska dessutom hinna med att jobba nio timmar i veckan, två pass). Sedan kan man slappna av. På måndag kör vi!


the joker and the smoker

Visst är det helt naturligt att frossa i sig mat när man har tråkigt?
   Jag har dille på två saker just nu och det är det enda jag har ätit de närmaste dagarna, i mängder - Nachochips med guacamole till & pannkakor med litervis av sirap på. Naturligtvis blandar jag inte dessa, utan äter dem i omgångar. Och alldeles för mycket! Imorgon ska jag återgå till mina vanliga matvanor har jag bestämt, den här gången menar jag det också!

Jag mår faktiskt lite illa känner jag nu. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag var gravid. Men det är jag ju inte :)


ledighet

Vad ska man göra idag då? Har bara varit vaken i 1 timma och känner mig redan uttråkad. Är så van vid att flänga runt överallt - jobbet, fester, vänner. Så nu när lugnet har lagt sig känner jag mig riktigt rastlös. Jag som trodde att jag skulle njuta av lite ledighet. Vi behöver väl alla en paus?

Nä, jag ska nog ringa chefen idag och kolla när jag kan hoppa in igen, haha :P

Your lies are worthless banter





Haha ja man kan ju inte alltid vara snyggast ^^ Var hemma hos Sophia igår med lite folk, trevlans! :)
Jag älskar att träffa nya människor. Det gör mig glad. Fast andra förstår man sig inte på. Men jag säger som jag brukar - som man bäddar får man ligga. Det var ditt val!

Chances thrown. Nothing's free



Aldrig mer sa jag för ett år sedan, smärtan var outhärdlig. Aldrig mer. Jag tog mig igenom skiten, strax därpå trillade jag dit igen. Det var underbart tills allt dog. Aldrig mer sa jag återigen. Aldrig. Det är ohanterbart.
    Men man glömmer så lätt. Vi letar alla efter sann kärlek och jag ljuger inte när jag säger att livet vore förskräckligt utan den. Men jag talar också från hela mitt hjärta när jag säger att den mörka sidan, den olyckliga, är det värsta man kan uppleva. Något man alltid hoppas att man ska slippa men ändå är så medveten om ska komma. Det vi fruktar mest. Då vi hellre stannar kvar i förnekelsen, allt för att undvika det som alltid inträffar för eller senare. Aldrig mer säger jag nu. Den här gången säger jag det bara som en tröst, för jag vet att det bara är ord. Jag kommer att trilla dit fler gånger, mer smärta kommer slå mig till marken, men förhoppningsvis kommer ljuset också lyfta mig några gånger igen. Och då glömmer man. För lycklig kärlek övervinner alla hinder.


working nine to five

Jobb jobb och jobb. Hon får aldrig sin klänning klar" Ja, lite så känns det faktiskt. Fast just nu är det ganska skönt att slita ut sig totalt, det håller mig sysselsatt och förhindrar mig att grubbla över mina bekymmer.
    Som till exempel att jag förra veckan dumpade min pojkvän. Och igår blev jag själv dumpad av en kille jag dejtat några gånger. Någon jag faktiskt tyckte om. Livet är orättvist. Och jag kanske helt enkelt förtjänade det. Det är smällar man får ta. Dock blev jag riktigt förvånad när jag reagerade med att rycka på axlarna åt saken. Tills jag idag märkte att jag bara tryckt undan smärtan och besvikelsen, den kom istället fram när en kund ställde sig och skrek åt mig när han var tvungen att betala 3 kronor för en vatten (priser som bara gäller den här veckan pga. festivalerna i sthlm). När jag kom hem bröt jag ihop. Först chockad över att jag överreagerade så otroligt, tills jag insåg att det låg något annat i botten.

MEN nu har jag fått det ur mig. Det ska inte upprepas. Allt är glömt och förlåtet. Eller?

Nu backar jag.

Och hopp i säng också. Jag står på egna ben, flyger med egna vingar. Kalla det vad fan ni vill. Jag har viktigare saker att tänka på. Spräcker min bubbla. Godnatt.

En liten nattvisa :)

Broken by heartache but driven by her sound



Är det han som är svår? Eller är det jag nu igen?
   Jag letar sällan fel hos mig själv och det brukar driva mig i fördärvet. Jag har svårt för känslor, det är jag medveten om. Men man måste vara två. Är det inte så? Det har jag alltid fått höra. 
    Jag hittar aldrig någon balans i mina förhållanden, antingen pendlar jag mellan hjärtskärande förälskelse och stark beundran, eller också mellan avsky och tomhet. Oftast kallt mot varmt så att säga. Jag får känslor för folk som inte "vill något mer" och stöter bort folk som är "galet kära" i mig. Det kan bara betyda en sak, antingen är jag kär i kärleken och vill bara ha det jag inte kan få. Eller också vill jag inte medge att jag inte kan uppleva sådana känslor.

Jag kanske är rädd?
Så fort det blir jobbigt så backar jag. Och det är egentligen det värsta man kan göra. Åtminstone om man vill något mer.

Nattsnacket - överstökat.

Guess they want me dead

Imorse när jag klev utanför dörren var det soligt och inte ett moln på himlen, jag sa då ironiskt till min mamma: haha tror du verkligen att jag behöver ha med mig mitt paraply? Hon svarade då att det kanske var lika bra att jag hade kvar det i väskan eftersom att man aldrig vet med vädret. Jag, som var hundra procent säker på min sak, skrattade henne i ansiktet och kastade ifrån mig paraplyet innan jag stängde dörren och knatade iväg till jobbet.

Resultatet av min dumhet - ikväll fick jag gå hem i spöregn. När jag kom hem liknade jag minst sagt en dränkt katt. Och som så många gånger tidigare, slog det mig att man inte ska undervärdera sin mamma - som nästan alltid har rätt.

Men jag antar att det ligger i naturen - man gör alltid tvärtemot vad ens mamma säger. Man gjorde det när man var barn och man kommer göra det som vuxen. För man lär sig aldrig.

uprising



They will not force us
They will stop degrading us
They will not control us
We will be victorious


you fill up my senses



På fredag börjar jobbet igen, och för att inte tala om att plugget sätter igång om knappt en och en halv vecka :( Jag vill inte att allvaret ska börja och vara tvungen att ta ansvar, jag vill fortsätta stoja runt och bara göra det jag känner för! Glädjedödare.


om du lämnade mig nu

Min plan var från början att nattskriva lite. Några betydelsefulla ord. Avslöjanden. Men just nu känner jag bara för att gå och lägga mig, läsa några sidor, och vänta på morgondagen. Jag har haft en fin vecka. Det finns människor där ute som förgyller mitt liv. Det får räcka för idag. Jag är för trött för sånt här :)

Lucka i schemat



Då blir det bio ikväll med sötnosen Alex :) Haha han är så rolig, han ville hellre sitta längst bak än i mitten eftersom att han tidigare har råkat ut för att en man hällde popcorn i nacken på honom, fnitter ^^

Jag blir dock lite irriterad över att sf tar 10 KRONOR i reservationsavgift. Jag menar hallå?! Vi lever i 2000-talet nu! 10 kronor motsvarar faktiskt 10 långa svettiga minuter bland lukten av friterade pommes frites!

slutkörd

Ja efter en dag i kassan på Mcdonald's är man helt slut i huvudet. Le - missa inget - kom ihåg allt - stressa utan att slarva - håll koll. Det är knappast något jag är van vid. Dessutom är jag som vanligt yngst.

MEN det är bara att köra och tuta, jag får i alla fall ihop en liten slant :)

wooooooooooohoooooooo

Jag har jobb! Hurra för mig :)

On our way to heaven

Mcdonald's har inte ringt ännu. Väntar på deras samtal för att få reda på om jag blev anställd eller inte. Håller tummarna. Annars blir det telefonförsäljarjobb för hela slanten.

Igår var jag och Sophia och tittade på Pride och sedan åkte vi till Nacka och umgicks lite med grabbarna grus, bockarna brus. Ikväll ska jag troligtvis träffa A också.... :) Får se vad vi hittar på. Och ja han är en nykomling.



Och nu tänker ni fyfan, ännu en mobilbild. Jag måste skaffa en ordentlig kamera.

naked on a sunday

Får se om det blir någon Pride idag. Varken jag eller Soph är speciellt sugna på att betala bara för att vara där i typ två timmar. För nöjes skulle kanske vi bara åker dit och tittar lite. Det är ju fint väder så det lär ju inte skada.
   La mig i soffan för en timma sedan och har legat här sedan dess, just nu är det Unga mödrar på kanal 5 för er som inte har någon tv-tablå hemma. 

Ska ta och fixa mig lite nu så att jag slipper stressa sedan när S ringer igen.

ciao amigos

slussa mera

Lite bilder från krogen igår (blev ingen grillning, var ju så jävla dåligt väder)


Födelsedagsbarnet och jag :)


Alex, Rickard &Sophia baby :)


Resten av gänget!

sick and tired

Gud så mätt jag är just nu, var nere med mami och hennes karl på restaurangen i området nyss. Är inte van vid att äta både förrätt och varmrätt. Ett tag trodde jag att jag skulle spricka. Men jag får tydligen ner mer mat i den här taniga kroppen än vad jag trott.

Nu ska jag ta mig en återställare och titta på film. Imorgon bär det nog av till Pride. Det är ju sista dagen och allt.

home sweet home

Hemma igen. Med blandade känslor. Mer vill jag inte säga.
    Det blev ingen grillning pga vädret. Istället drog vi ut på krogen och tog några öl. Funkar det med. Natten är ung men jag är en glad Sofia :)

Nu ska jag gå och sussa och drömma underbara drömmar. Imorgon ska jag till Mcdonlad's på arbetsintervju.

Lägger upp bilder senare.
Natti

RSS 2.0