utvärdering

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Börjat arbeta "på riktigt".

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag har aldrig haft några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope

4. Dog någon som stod dig nära? Min bebis råtta :(

5. Vilka länder besökte du? Finland.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Mer pengar. Haha..

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? inget.

8. Vad var din största framgång 2009? Har tagit ett stort steg in i yrkeslivet.

9. Största misstaget? Att förlita mig på folk.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Några förkylningar.

11. Bästa köpet? Nya skinnjackan <3

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Små romanser hit och dit :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
3, burn it to the ground , russian roulette.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det går alltid i perioder. Kan inte avgöra.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Levt livet. Slappat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Avskärmat mig. Arbetat ihjäl mig :P

18. Hur tillbringade du julen? Hemma med mami och kusiner <3

19. Blev du kär i år? Ja två gånger :)

20. Favoritprogram på TV? House, fast det är säsongsuppehåll :(

21. Bästa boken du läste i år? Tusen strålande solar.

22. Största musikaliska upptäckten? lite mer rnb stuk. Typ rihanna.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Tatuering :)

25. Något du önskade dig men inte fick? Nej!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade hahaha xD

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Vänner jag saknar. Terapi? haha.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Rockig, sexig, egen :)

29. Vad fick dig att må bra? Min mamma och min bästa vän Anna <3

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Kvinna -  KATE MOSS. Man - House. hahaha.. ;D


busy woman


Jag jobbar dag ut och dag in, flänger och far. Igår mötte jag upp älskade Anni runt 4 tiden för att shoppa nyårsklänningar till oss.. haha vi tänkte att tre timmar skulle räcka gott och väl men jag kom inte hem förens halv tio på kvällen. Då var vi i alla fall glada och nöjda ;D Är sjukt taggad inför nyår. Det ska bli så kul. Fest på odenplan! Känner knappt en jävel där :) Skönt att få träffa lite nytt folk <3 Har en flaska mouserande här hemma också! Thanks mami <3
Nu blir det tv och imorgon sova och sen handla några sista accessoarer till kvällen!

Gott nytt slut och gott nytt år babe's!

ps. vill någon ses är det bara att ringa, jag hinner typ inte göra detsamma, sry.. ds.

osminkad



Jag kom att tänka på att väldigt få människor har sett mig utan allt mitt smink (jag tycker om att ha mycket) så jag tänkte passa på att lägga upp en bild då jag är 100 % osminkad :) Inte så illa va? Fast det är inget jag skulle släpa iväg på ett party. Men för en mysig hemmakväll tycker jag det duger alldeles utmärkt. Kommentarer? Nä bra :)

haha pinsamt


Haha jag råkade rapa idag när jag stod i kassan (världens mognaste inlägg jag vet). Men det var så sjukt pinsamt, naturligtvis bad jag kunden som stod framför mig om ursäkt. Jag rapar nästan aldrig, eller väldigt sällan i alla fall, men jag kände inte ens att den var på g. Jag skulle precis säga något så: raaaaaaaaaaaaap. Tur att tanten i stort sett var döv för jag tror inte hon hörde. Däremot gjorde alla andra det... pinsamt :P! Jag skrattar fortfarande åt det! HA HA

nu är det jul här i vårt hus


Jag missade julavslutningen idag :( hade velat säga hejdå till alla :( Nåja, jag fick handskas med griniga kunder istället - jippie! Plus att jag inte är så säker på att mina klasskompisar hade uppskattat att bli nersmittade lagom till ledigheten, hehe ;)


sjukling

Japp så var det, kommer alltid lika lägligt. Jag är snuvig och febrig som en annan jävel. Vågar inte tänka på hur många gånger jag varit sjuk i år. Aj aj det svider verkligen i frånvaropapperna av tanken. Nåja, vad ska man göra? (ja jag vet - klä sig varmt, äta nyttigt, proppa i sig vitaminer, sova bra och bla bla bla) Lilla jag har helt enkelt sämst immunförsvar ever. Och till råga på allt så jobbar jag i en hel vecka från och med imorgon. KUL JUL. not! MEN jag får 500 kr mer i lön än jag räknat på. Vilket iofs är väldigt underligt eftersom jag inte jobbat utanför mitt vanliga schema, fast det är väl som mamma säger - det är väl bara tacka och ta emot?

Nu ska jag gå och lägga mig och sova gott. AHA - got yah! Klockan är ju bara halv tolv? Klart jag inte ska sova. Jag ska fördriva tiden tills jag ramlar i säng :)

See ya later


för lycka

Det finns några saker jag bara älskar jämt. Musik. En lojal vän. Cigaretter. Impulsshopping. Det gör mig alltid på bättre humör. Och nu när jag får lön så kan jag spendera mina pengar på det sistnämnda bäst jag vill :) Vad tycker ni förresten om min plan att köpa en ny skinnjacka nästa lön som jag antagligen inte kommer kunna använda förens i vår? Jag bara måste ha den. Dessutom gillar jag idén att i vår kommer jag ha en skinnjacka som inte ALLA andra går runt med - för ingen är ju så dum att den köper en tunn skinnjacka mitt i vintern? Bortsett från mig då! Leve länge shopping!

Jag blir "glad" bara jag tänker på det.-

Someone new



So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?

We used to take turns
To cover up the pain
Deep below it burns
And the fellin' still remains

appropå

ingenting.
Jag älskar snön och luften, ljus och små tomtar. Men mitt psyke säger inte detsamma. Det är mörkt mörkt mörkt. Det blir inte ljusare förens i februari. Bokstavligt talat. Man bestämmer sig inte för att må dåligt. Jag kan inte kontrollera det. Och låt oss vara uppriktiga - ingen blir deprimerad av snö (?) Tycker det är rätt uppenbart. Men nåja, jag kan förstå att människor som aldrig "nått botten" så att säga har svårt att förstå sig på det hela. Där finns det bara en sak att säga, läs om vad en depression egentligen är. Det är skillnad på att få ångestattacker och att vara lite "lessen i ögat". Jag har talat. Punkt slut.

Visst är det vackert ute? Jag vill ha jullov nu!

love and understanding



Tack för att du förstår och ställer upp vännen. Att du visar omtanke och att du bryr dig uppskattas till tusen av mig. Du ger mig åtminstone en anledning till att åka till skolan :) Men det är väl som du säger, du vet vad det handlar om och förstår att det är mer än något "vinterdepp", haha.
Guld värd <3

skicka vidare



Aha lämpligt som det är så går filmen skicka vidare på tv ikväll. Den är så fin, en sådan sak borde man verkligen köra med, tänk så mycket goda gärningar som skulle bli gjorda :) Det är precis vad världen behöver, mindre egoism och mer kärlek! Denna film lär ju göra mig lite gladare i alla fall, eller nej för han dör ju i slutet! FAN! Nåja, då får jag i alla fall en anledning till att gråta en skvätt.

found

Det värsta jag vet är falskhet. Ibland förstår jag inte vad jag har gjort för att förtjäna att bli huggen i ryggen. Vissa vänner stället jämt upp, andra gör aldrig det. Folk borde fan bli ödmjukare. Ingen älskar en egoist. Det lär väl visa sig med åren.

Note till mig själv - jag måste sluta bry mig om att folk inte bryr sig. Vad förväntar jag mig egentligen, att någon jag kallar vän ska visa omtanke? Oj, så dumt av mig.

Auf Wiedersehen

excentrisk eller enkelt orginell

Jag vet att folk har svårt att förstå sig på mig. Jag är ju lite egen. Och jag har lagt ner min själ i att försöka vara som alla andra, till slut har jag dött av tristess och frustration. För jag är inte en i mängden. Har aldrig varit, kommer aldrig bli. Och de människor som har svårt att acceptera det, har bara problem hos sig själva att jobba med. De som väljer att döma efter det lilla de ser av mig som person, de har bara låg livserfarenhet. Troligtvis därför jag trivs bättre bland vuxna än barn/jämnåriga. Vuxna kan se samband och värdesätter personen, ungdomar dömer efter hur lite man skiljer sig från den vanliga Svensson svensson. De enda gångerna jag verkligen lider av det är när vänner som känner mig någorlunda inte förstår mina handlingar. Hur ska man förklara? Jag vet ju inte ens själv varför jag är som jag är ibland. Det är inget jag styr över. Jag hatar när någon stämplar mig eller "tror" att den vet. Den vet inte. Det är få som vet. Funderar på att ge ut information till mina vänner om hur man går till mötes med en psykiskt sjuk människa. Men det skulle nog uppfattas som lite.. galet? (hahaha, så otroligt opassande att klämma in humor här, men men). Sedan är det ju inte alla som vet att jag har en personlighetsstörning, vilket inte är lätt att leva med. Då jag faktiskt uppfattar mig själv som flera personer. MEN jag är långt ifrån känslokall och dryg, de som känner mig känner också mina andra sidor. Jag är en ledsen och en glad människa, en förståelig och en svår, en känslokall och en omtänksam, en närvarande och en frånvarande, en social och en antisocial, en lycklig och en olycklig, en älskande och en hatande. En hård och en lättsårad. Som vuxna kommer de flesta komma på att aha "hon den där Sofia, hon var nog lite galen av en anledning". Och vänner, jag älskar det :)


TA

 
Min! :) och fler kommer det att bli! Nu ska jag lägga mig och läse Jane Eyre (skit bra) imorgon är jag ledig, hurra!
Puss på er snyggingar där ute!


nygaddad


Let's do it again! :D
Jag älskade det! Detta är långt ifrån min sista, nästa blir i svanken, har redan pratat med tatueraren om den och han tycker det låter bra :)
Jag skrattade i början för det kittlades (?) Han tittade upp på mig och såg ut som ett frågetecken. Sen fick jag beröm för att jag inte rörde en min. Uppriktigt sagt tyckte jag inte att det gjorde speciellt ont. Visst det känns väl, men det beror väl på vilken smärttröskel man har. Jag har gjort värre saker så att säga :)

Lägger upp bilder på tatueringen (här i bloggen) så fort jag tagit bort plasten ;D

AI - anonyma idioter

Och till "anonym" som kommenterade detta inlägg med "Men helt seroöst.. våldtäkt?" - jag vet inte ens vad fan du menar. Vart i texten står det något om våldtäkt? Om någon ser det ordet i texten får denna mer än gärna säga till ;)

confessions of a shopaholic



Jag måste hålla hårt i pengarna den här månaden, bara för att jag fick lite högre lön betyder inte detta att jag måste bränna mer pengar än vanligt. För att inte tala om alla julklappar som måste inhandlas. Sånt är inte gratis eller hur. Dessutom behöver jag inte oroa mig för att inte ha några pengar under mellandagsrean, för jag får faktiskt lön precis i lagom tid för den ;) Så påminnelse till mig själv - inget mer shoppande för egen del!

Hasta la vista, baby!

Tattooed & Pierced

Precis bitches! På fredag är det dags. JAG ÄR SÅ TAGGAD. (haha säregen humor, taggad på att bli gaddad)

Märkt för livet - passar min livsstil perfekt :)


RSS 2.0